Skayland Kuleleri. Fotoğraf: Neafoni
2.10.2024 22:40:55 / Okunma Sayısı: 188

Skyland'a metro ile nasıl gidilir?

İlk tarifi takip ederseniz, Skyland’da ofislerin bulunduğu girişe ulaşırsınız. İkinci tarifte ise Skyland rezidans kısmının bulunduğu Vadi İstanbul girişine ulaşırsınız. 

 

İlk durağı Yenikapı olan Hacıosman metrosuna herhangi bir yerden binin. Sanayi Mahallesi durağında inin. İstasyon dışına çıkmadan çıkışa doğru ilerlerken Seyrantepe tabelasını takip ederek Seyrantepe metro istasyonuna binin. 

Seyrantepe metro zaten bir durak gidiyor. Metro durunca inin. Merdivenlerden yukarı çıkmayın, Stadyum-Hastane-Vadi İstanbul tabesını takip ederek çıkışa doğru ilerleyin. İstasyondan çıktığınızda sol tarafınızda Galatasaray stadyumu olmalı.  

Stadyuma girecekmiş gibi demir bariyerlere ilerleyin. Köşede; Vadi İstanbul Yaya Yolu Açılış Saati: 06:00 - Kapanış Saati: 00:00 tabelasındaki ok yönünde sağa doğru ilerleyin. Karşınıza çıkan merdivenlerden aşağıya inin. 

Merdivenlerden indikten sonra yolun tam karşısına geçin. Stadyum solunuzda kalacak şekilde 10 dakika yürüyünce Skyland kuleleri sağınızda kalacak. 

Bu yol biraz ıssız. Kadınlar, geç saatte bu yolu kullanmamalı. 

İKİNCİ YOL: SKYLAND HOME GİRİŞİ 

Seyrantepe metrodan çıkınca tam karşıda Vadi İstanbul Havaray var. Ücretsizdir. Biraz fazla bekler. Bu vagona binip Vadi İstanbul’a inin. Oradan da yürüyerek Skyland’a ulaşabilirsiniz ama bu yol daha uzun. Fakat Skyland Home tarafından giriş yapacaksanız bu yol en doğru yoldur. Bir önceki tarifteki yol Skyland’ın ofislerin olduğu tarafının girişidir. 

Neafoni

HABERİN FOTO GALERİSİ

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

© Neafoni HABER. Tüm Hakları Saklıdır. Haberlerimiz Kaynak Gösterilerek Kullanılabilir