25.09.2024 09:52:54 / Okunma Sayısı: 77

Ataköy’de suçluların gizlendiği bölge aydınlatıldı

İstanbul’un Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy semtinde, suçluların ve kimliği belirsiz şahısların uzun süredir gizlenme mekanı haline gelen Hanımeli Çiçeği Sokak Ahmet Sezgin Çocuk Parkı civarı ile tenis kortları ve basket sahası çevresindeki karanlık bölge, Ataköy 7-8-9-10. Kısım Muhtarı Aylin Keserkaya’nın girişimleri sonucu aydınlatıldı. 

 

Elektrik şirketi ile Bakırköy Belediyesi arasında uzun süredir elektrik diplomasisi gerçekleştiren Muhtar Aylin Keserka’ya, karanlık bölgenin aydınlatılmasını sağladı.

 

Geçtiğimiz gün bölgeye gelen elektrik şirketi ve belediye ekipleri, lambaları yanmayan direklerin kontrollerini sağlayıp, eksik parçaları yenileyerek bölgeye elektrik verdi. Geceyi adeta gündüze çeviren aydınlatma sistemleri sayesinde, aileler uzun bir aradan sonra, akşamları rahatça yürüyüşe çıkabiliyor, bölgede geç saatlere kadar çocuklarıyla vakit geçirebiliyor. 

 

UYUŞTURUCU, ALKOL, BIÇAK, KADIN İÇ ÇAMAŞIRI

 

Söz konusu bölgede yaşananlardan endişe eden bazı vatandaşların yaptığı araştırmada; eroin eritmede kullanılan aparat, bali ambalajları, 20-30 cm uzunluğunda 4 adet bıçak, çok miktarda alkol şişesi-ambalajı ve kadın iç çamaşırları bulundu.

 

Neafoni

 

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

© Neafoni HABER. Tüm Hakları Saklıdır. Haberlerimiz Kaynak Gösterilerek Kullanılabilir