10.09.2024 01:16:39 / Okunma Sayısı: 56

Amerikan pastane kültürünün en sevilen markası Magnolia Bakery Türkiye, 2. yılını kutluyor

Amerikan pastane kültürünün en sevilen markası Magnolia Bakery, Türkiye'deki ikinci yılını kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyor. Türkiye'deki ilk şubesini açtığı günden bu yana, lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi haline gelen Magnolia Bakery, klasik Amerikan pastaları ve ikonik Banana Puddingi ile tatlı severlerin kalbini fethetmeye devam ediyor. 

 

   

New York’ta açılan ve Amerika’nın ikonik markası halini alarak tüm dünyada ünlenen Magnolia Bakery, Türkiye’deki 2. yılını kutluyor. 8 Eylül 2022’de ilk mağazasını Vadi İstanbul’da açan Magnolia Bakery, Amerikan pastane kültürünü ilk kez Türkiye’ye getirdi. Dünyanın dört bir yanında ikonikleşen Magnolia Bakery lezzetleri Türkiye’de de pasta tutkunlarının büyük ilgisini gördü. Magnolia Bakery Türkiye, geçen iki yıl içerisinde Akasya AVM ve Mall of İstanbul’da bünyesine yeni şubeler eklerken, 2024 yılında Antalya’nın efsanevi tema parkı The Land of Legends içerisinde açtığı mağazasıyla birbirinden özel lezzetlerini İstanbul dışında da taşıdı. Magnolia Bakery'nin bu iki yıllık süreçte gösterdiği büyüme ve başarı, tatlı severlerin kaliteye ve eşsiz lezzetlere olan ilgisini bir kez daha gözler önüne seriyor. 

  

Birbirinden taze ve özel tatlarıyla beğeni toplayan Magnolia Bakery, rengarenk tasarımlara sahip pasta ve cupcake çeşitlerinin yanı sıra günlük hazırlanan artizan dondurmaları, red velvet cupcake ve Banana Pudding gibi ikonik lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Ayrıca düğün, nişan, bekarlığa veda, evlilik teklifi gibi özel davetlerinizde Magnolia Bakery’nin incelikle tasarlanan pasta ve cupcake’leri en unutulmaz anlarınıza eşlik ediyor.  

  

Daha Fazla Bilgi: 

Salt İletişim Grup 

Selin Tokatlıoğlu – selin.tokatlioglu@saltiletisimgrup.com  – 0532 250 96 04 

Cansu Kuşcu - cansu.kuscu@saltiletisimgrup.com - 0507 166 83 60 

  

  

Magnolia Bakery Hakkında: Magnolia Bakery kapılarını ilk defa New York West Village semtinde açıyor. Magnolia’dan gelen kek, turta, kurabiye ve pudingin sokağa yayınlan tatlı kokusu duyanlara davetkar bir çağrıda bulunurken, kısa zamanda Red Velvet Cupcake ve Banana Pudding ikonik hale geliyor ve fırının önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Magnolia Bakery o kadar ilgi görüyor ki New York’un meşhur Pretzel’in yerini cupcake’lere bıraktığı bile konuşuluyor ve Magnolia Bakery hem yerli hem de yabancı turistler için bir destinasyon haline geliyor. Zamanı geldiğinde Magnolia Bakery büyülü lezzetlerini artık dünya ile de paylaşması gerektiği inancıyla başta mahalle fırını olarak başladığı yolculuğuna New York'ta ve dünyanın çeşitli lokasyonlarında şubeler açarak devam ediyor ve insanlar en önemli anlarını kutlarlarken onların yanı başında olabilmek için ünlü tariflerinin yer aldığı Magnolia Bakery kitapları doğuyor. Bu büyüme yolculuğunda ilk günden beri hep aynı kalan değerleri ise; fırını erken açıp, geç kapatmak, biraz buttercream'ın her şeyi halledebileceğine inanmak ve her zaman bugünü dünden daha tatlı hale getirmek… 

Neafoni

 

 

 

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

İlgili Haberler
Neafoni haber / 26.08.2024 00:38:04
Yusuf Dikeç kimdir?
Neafoni haber / 5.09.2024 00:07:25
BRICS nedir?
Neafoni haber / 5.09.2024 00:45:36
CHP’de iktidarı devralma hazırlıkları başladı
Neafoni haber / 25.08.2024 11:28:46
"Türkiye’nin döviz kasaları dolmaya başladı"

© Neafoni HABER. Tüm Hakları Saklıdır. Haberlerimiz Kaynak Gösterilerek Kullanılabilir