18.07.2024 09:03:27 / Okunma Sayısı: 349

Ali İlseven kimdir? 

1975 Almanya doğumlu Prof. Dr. Ali İlseven’in ailesi aslen Kafkasya göçmeni olan Mevlevi kökenli bir aileden gelmektedir. 

 

Rusya Devlet Üniversitesinde Organik Kimya üzerine Görevinden 2013 yılında ayrılıp, Almanya Frued Üniversitesinde Müteveli Başkanlığı görevine devam etmekte olup, Kosova İliria Balkan Üniversitesi ve Sırbistan Yeni Pazar Üniversitesi Türkiye Genel Koordinatörlüğü görevlerini sürdürmektedir. Türkiye de Sivil Toplum Kuruluşlarına Eğitimler vermektedir. 
 

Bugüne kadar yurt dışında bilimsel ve kişisel gelişim alanında 53 Kitabı yayınlanmış olup 20 tanesi Türkiye de yayınlanmıştır.  

Bunlar; 
Geleceğin Lideri - Muhteşem İletişim Teknikleri - Kolay Hipnoz - Zaman Yönetimi - NLP ile Yaşam Koçluğu - İnançsal Yaşam Koçluğu - Sırrın Anahtarı - Sınav Stresi - Tükenmişlik Sendromu - NLP ile Tasavvuf - Motivasyon - Başarının Gizli Sırrı - Beden Dili Sanatı - Etkili Satış ve Pazarlama Stratejileri  
 

Etkili Yöneticilik ve Takım Çalışması - Mutluluk Sırları - Stratejik Yönetim - Yunus Psikolojisi - ISO 9001:2015 Revizyon – Entegrasyon 

SAHTE ÜNİVERSİTE VE LİSE MEZUNU PROF. DR. İDDİASI 

Linkedin.com sitesindeki Prof. Dr. Ali İlseven profilinde yer alan bu bilgiler, 12 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerliliğini yitirdi. Ali İlseven ile ilgili en büyük yayın organları başta olmak üzere yüzlerce internet sitesinde çok sayıda iddia ortaya atıldı.  

Uzaktan eğitim veren Yeni Pazar Üniversitesi’nin gerçekte hiç olmadığı, mezun olanlara verilen üniversite diplomalarının da sahte olduğu iddia edildi!   

Diplomaları rektör sıfatıyla imzalayan Prof. Dr. Ali İlseven’in, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) siteminde hiçbir akademik ünvanına rastlanmadı.  Medyada, ilsevenin lise mezunu olduğu iddia edildi. 

Prof. Dr. Ali İlseven’in, dünyaca ünlü Freud Üniversitesi’nin de sahtesini kurduğu ve buradan da parayla sahte diploma dağıttığı iddia edildi.     

Prof. Dr. Ali İlseven, Damla İlseven ve Şerife Kalkan hakkında, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na “Nitelikli dolandırıcılık”, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Yönetmek”, “Resmi Belgede Sahtecilik” gibi çok sayıda suçtan suç duyurusunda bulunuldu.   

Ali İlseven; 18 Temmuz 2024 itibari ile sahte üniversite, sahte diploma, sahte profesörlük konularında bir açıklama yapmadı. 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

1 Yorum Yapılmış

Image
Aslı Taner 10.08.2024 00:00:00

Elbette yapamaz çünkü dünyada görüp görebileceğiniz en büyük dolandırıcı hatta uyuşturucu müptelası ve satıcısı yani karşınızda bir suç makinesi var. Ayrıca Almanya falan değil Konya doğumlu bu zavallı insan müsveddesi

Habere Yorum Yap

© Neafoni HABER. Tüm Hakları Saklıdır. Haberlerimiz Kaynak Gösterilerek Kullanılabilir