17.09.2024 09:16:07 / Okunma Sayısı: 51

700 yıllık oshibori kültürüne Türk markasından 7 alternatif 

Rulo ıslak havlu üreticisi Rolox, Japonların oshibori kültürünü Türklerin temizlik anlayışıyla birleştirdi. Yerli marka Rolox; bebeklere, kadınlara, sporculara, yaşlılara, kamp - karavan tutkunlarına ve evcil hayvanlara özel tek kullanımlık rulo ıslak havlu üretti.  

  

KİŞİYE ÖZEL TEK KULLANIMLIK RULO ISLAK HAVLULAR  

  

Devrim niteliğindeki bu yeni ürün grubu;  

  

Sporcular için mentollü ve ferahlatıcı ıslak havlular,  

  

Kamp, çadır, karavan ve doğa tutkunları ve macera ruhlu kullanıcılar için bol sabun köpüklü, suyun olmadığı her yerde kullanılabilecek büyük boy ıslak havlular,  

  

Evcil hayvanlar için parfümsüz ve 6,5 pH değerinde su ile üretilmiş hassas ıslak havlular,  

  

Bebekler ve anneler için güvenli ve nazik temizleme sağlayan ıslak havlular,  

  

Hastalar için tüm vücut temizliğini sağlayan beyaz sabun kokulu ıslak havlular,  

  

Ayakkabı temizliği için özellikle spor ayakkabılarını hedefleyen, bol köpüklü yenileyici formüle sahip ıslak havlular,  

  

Makyaj temizliği için her cilt tipine uygun, suya dayanıklı makyaj dahil olmak üzere tüm makyajları güvenle temizleyen ıslak havlulardan oluşuyor.  

  

Bu ürün çeşidini Türkiye’de tekli ambalajda tek kullanımlık ve kolayca taşınabilir formda üreten tek marka olan Rolox, insanların her yerde yanlarında taşıyabilecekleri pratik çözümler sunuyor.  

  

EGE ÜNİVERSİTESİ ONAYLI  

  

Kişiye özel rulo ıslak havlular, içerdikleri solüsyonlardan ambalajlarına kadar her bileşeniyle güven veriyor.     

  

Rolox ürünleri, Ege Üniversitesi laboratuvarları tarafından onaylanmış olup, güvenilirlik ve hijyen konusunda en yüksek standartları karşılıyor. Firmanın sürekli geliştirdiği yeni ürünler ve ar-ge çalışmaları, Rolox’u hem Türkiye’nin hem de dünyanın önde gelen markaları arasında bir adım öne çıkarıyor.  

  

OSHİBORİ’DEN FARKI  

  

Kurumsal işletmeler ve tüketiciler, oshibori gibi her kullanımdan sonra yıkanarak yeniden sunulan havlular yerine, tek kullanımlık ve kişiye özel rulo ıslak havluları tercih ediyor.  

  

BAŞARI HİKAYESİ   

  

Türkiye’de, Japonya’nın geleneksel temizlik anlayışından esinlenilerek geliştirilen Rolox kişiye özel rulo ıslak havlular, dünya çapında da başarı hikayesi yazıyor. Oshibori kültüründen ilham alınarak üretilmeye başlanan bu pratik, ekonomik ve tek kullanımlık hijyen ürünü, bugün hem Türkiye’de hem de dünya genelinde büyük talep görüyor.   

  

Her geçen gün ürünlerini ve ürün çeşitliliğini geliştiren Rolox, farklı ülkelerde iş birliği yaptığı distribütörleriyle hızla büyüyerek uluslararası pazarda Türkiye’yi temsil ediyor. 

 

info@roloxwettowels.com 

www.roloxwettowels.com 

HABERİN FOTO GALERİSİ

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

© Neafoni HABER. Tüm Hakları Saklıdır. Haberlerimiz Kaynak Gösterilerek Kullanılabilir